Thomas Sand

Thomas Sand on Paraisilla 1966 syntynyt kirjailija, jonka mielenkiinto tarinoita kohtaan kattaa laajan alueen jännityksestä fantasiaan, science fictioniin, kauhuun ja kaikkien määrittelyjen ulkopuolelle. 

Hänen kirjoilleen onkin ominaista eri tyylilajien vapaa sekoittuminen sekä pyrkimys intuitiiviseen kerrontaan, jossa tarinan sävy, tempo ja tapahtumat voivat vaihtua usein ja odottamattomasti. Sandin teosten maailma ei ole koskaan mustavalkoinen, vaan tarkastelee niin hyvää, pahaa kuin ihmisluontoakin monista näkökulmista ja usein totutut tabut kyseenalaistaen.

Sandin ensimmäinen, 2012 julkaistu teos "Myrsky" on osa laajempaa "Viimeinen" -sarjaa, joka muodostaa aivan omanlaisensa, perinteisiä genrejä kunnioittavan, mutta samalla niitä ennakkoluulottomasti yhdistelevän tarinan.


Thomas Sand

Myrsky

Monikansallinen tutkimusalus ajautuu Grönlannin edustalla epätavallisen rajuun myrskyyn, jonka loputtua mikään ei ole ennallaan. Yhteydet muuhun maailmaan katkeavat täydellisesti, eikä tähtitaivaskaan näytä oikealta. Alus löytää maata, mutta miehistölle käy pian selväksi, etteivät he ole Grönlannissa.

Aluksen miehistö joutuu ankaraan selviytymistaisteluun samanaikaisesti sekä tutunoloisessa, että oudossa maailmassa, missä mikään ei ole aivan sitä, miltä se näyttää.
Kuolleilla kukkuloilla liikkuu vaitelias hahmo, joka kansansa viimeisenä vartioi ikivanhaa ja mahdollisesti tappavaa salaisuutta.

Tutkimusaluksen saapuminen käynnistää tapahtumien ketjureaktion, jossa panokset ovat kovat, mutta kukaan ei tiedä mikä tai kuka peliä lopulta pelaa.

”Myrsky” on ”Viimeinen” -sarjan ensimmäinen osa.

Pokkari tulossa kirjakauppoihin talvella 2014!

E-kirjan voi ostaa täältä: https://kirja.elisa.fi/ekirja/myrsky-3#

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu) Ja pokkari
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Scifi, fantasia
Kirjailija: Thomas Sand
Kustantaja: Thomas Sand ja KanttarelliPublishing
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Pokkarin Julkaisuvuosi: 2013

Kommenttejaa kirjasta/Reviews

Comments: 5
 • #5

  Jim Stenman (Thursday, 16 January 2014 13:44)

  Esikoiskirjojen huippua: upea yhdistelmä fantasiaa, jännitystä, seikkailua hieman kauhuakin. Tolkien tuotuna nykyaikaan!

 • #4

  John Valley (Thursday, 16 January 2014 12:30)

  Upeasti kerrottua , mukaansa tempaavaa tarinaa. Kirja kietoo sisäänsä valtavan kokemuksen, kuin vaeltaisit läpi synkän luolan, tarinankertojan antaessa vihjeitä minne kääntyä. Kerrassaan rikas tyyli kirjoittaa, joka pitää lukijan varuillaan. Odotan suurella innolla tarinaan jatkoa.. Suosittelen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä scifi-fantasia-kauhu-jännitys-toiminta-kirjallisuudesta :) kirja jota et halua missata.

 • #3

  Pääskynen (Tuesday, 10 December 2013 19:53)

  Tarina, joka on enemmän kuin tarina. Kuvaus maailmasta, joka vetää mukaansa niin, ettei paluuta ole! Yksi parhaista lukukokemuksista ikinä.

 • #2

  Tommi Hietavuo (Tuesday, 10 December 2013 11:35)

  Lukijakommentteja Elisa Kirjan sivulta:

  "Mielenkiintoinen avaus. Jatko kehiin ja sassiin." (4/5)
  "Tykkäsin tosi paljon, jatkoa odotellessa." (5/5)
  "Jännittävä kirja, vei todellakin mukaansa suosittelen niille jotka on kiinostuneita haamuista ja epäodennaköisyydestä." (5/5)
  "Koukuttava, jännittävä, fantasiastinen!" (5/5)
  "Loistava kirja!" (4/5)

 • #1

  Jani Karlsson (Friday, 06 December 2013 10:02)

  Loistava, todella mukaansatempaava kirja! Kirjan hahmot ovat mielenkiintoisia, juonenkäänteet odottamattomia ja tunnelma hiljaisen uhkaava, kuin etäiset rummut.

  Suosittelen!,