Shanti
Shanti


Shanti Limnell on Suomen ensimmäisiä Tantran asiantuntijoita, hänen kursseillaan on käynyt satoja oppilaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Ruotsissa hän on kouluttanut Sexsibilitycoacheja, Virossa ja Suomessa hänellä on oma Tantric Life Coach -koulutus. Itse hän tutustui Tantraan Intiassa vuonna 1998.

 

Koulutukseltaan Shanti on myös seksuaali- ja pariterapeutti, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja perhekonstellaatio-ohjaaja.

 

Shantin esikoisteos  Tantra -  Läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen,  ilmestyi joulukuussa 2014 Kanttarelli Publishingin kustantamana.
Tämä teos on ensimmäinen suomalainen kirja tantrasta. Se on loistava ja  käytännönläheinen opas sinulle, joka haluat oppia tantrisesta ajatusmaailmasta. Mutta ennen kaikkea käsissäsi on mahdollisuus tutustua omaan itseesi, löytää yhteys minuuteesi ja toisiin ihmisiin, mahdollisuus elää syvästi itsesi näköistä elämää. Kirja sisältää runsaasti niin yksin kuin parin kanssa tehtäviä harjoituksia.

 

 “Shanti Limnell tuo laaja-alaisesti esille tantran syvän ja elämää kattavan laadun, hän avaa tantran sielua

monipuolisesti tarkastellen.”

- Heidi Valasti, vaativan erityistason psykoterapeutti, hahmoterapeutti, auktorisoitu kliininen seksologi, pariterapeutti