Kaikki kirjamme ovat tilattavaissa lähes kaikista kirjakaupoista sekä verkkokirjakaupoista. Olemme lopettaneet kirjojen suoramyynnin. 
Jani Karlsson: Muutostiloja


Tämä on minun tarinani. Olin business-nomadi, 

työskentelin strategiatehtävissä esimerkiksi Nokialla,

ATI:lla, Qualcommilla.

 

Nyt teroitan veitsiä maaseudulla.

 

Tarina kuinka elää terminaalisen sairauden kanssa,

päivä kerrallaan. Kuinka selviytyä jatkuvasta kivusta.

 

Tarina henkisistä muutoksista ja elämää muuttavista

tapahtumista.

 

 

Minun tarinani.

 

 

8,00 €Kotiseutuna Urjala

Pysyvyys on sitä, että kun lähtee pois, tietää, ettei poissaolo ole pysyvää.

 

Jokainen on jostain kotoisin. Jokaisella on juurensa, jotka kiinnittävät hänet alkulähteilleen. Vierailu kotonaan, alkulähteillään, antaa aiheen ajatusten lentoon, muisteluun, mitä tapahtuikaan silloin ja silloin. Omaa lähihistoriaansa pohtiessaan mieleen palautuu kuvia ja tapahtumia siltä ajalta, joka oli myöhemmän tunne-elämän kannalta tärkeää ja joka muodosti maailmankuvan perustan tulevalle elämälle.

 

Vaikka tuotokseni on tehty 90-luvun alussa, se saakoon päivänvalon vasta nyt. Toivon, että viihdyt kuvieni ja juttujeni parissa. “

 

                                                                        - Hannu Koppila

 


 

18,00 €Myrsky

 

Monikansallinen tutkimusalus ajautuu Grönlannin edustalla epätavallisen rajuun myrskyyn, jonka loputtua mikään ei ole ennallaan. Yhteydet muuhun maailmaan katkeavat täydellisesti, eikä tähtitaivaskaan näytä oikealta. Alus löytää maata, mutta miehistölle käy pian selväksi, etteivät he ole Grönlannissa.

Aluksen miehistö joutuu ankaraan selviytymistaisteluun samanaikaisesti sekä tutunoloisessa, että oudossa maailmassa, missä mikään ei ole aivan sitä, miltä se näyttää.
Kuolleilla kukkuloilla liikkuu vaitelias hahmo, joka kansansa viimeisenä vartioi ikivanhaa ja mahdollisesti tappavaa salaisuutta.

Tutkimusaluksen saapuminen käynnistää tapahtumien ketjureaktion, jossa panokset ovat kovat, mutta kukaan ei tiedä mikä tai kuka peliä lopulta pelaa.

 

Myrsky” on ”Viimeinen” -sarjan ensimmäinen osa.

 

 

34,00 €Tapani Tulla: Runoja Rakkauden Ripulista

”Se, mikä teksteissäni joskus näyttää

 hupaisalta, kätkee rivien väliin 

kipeitäkin asioita.

Runot ovat sinusta, minusta, hänestä

ja naapurin ukosta ja sen muijasta.

Joku heistä on joskus sanonut:

    

”Rakkaus ja ripuli tulevat yhtä 

yllättäen ja kumpikin jää pitkäksi 

aikaa mieleen.”

 

Haluankin jakaa rakkauden ripulin kanssasi ja toivon tekstien antavan 

sinulle lämpöisiä hetkiä ajatustesi 

kanssa”


- Tapani Tulla


 

Tapani Tullan runot ovat sensuellia iloittelua ja 

kirpaisevan koskettavaa, 

elämänmakuista sana-akrobatiaa. 

Sikamaisen hyvä!

 

 

 

22,00 €


Viimeinen hyppy

 

        "Se on kuin amputointi

kun lapsi kuolee, räjähdys aivoissa.

Aivosolut hakeutuvat paikoilleen

muuttaen ihmistä pysyvästi.

Se on jatkuva tuskatila,

ruumiin ja sielun ahdistus,

siinä arvot muuttuvat,

mikään ei palaa ennalleen."

 

Kirja on isän koskettavan avoin ja riipaiseva kertomus parantumattomasti

sairaan lapsen hoitotyöstä kahden vuoden ajalta.

19,00 €


Runo päivässä - Poem a day

 

Idea tästä kirjasta syntyi paljussa kylpiessämme marras-joulukuun vaihteessa 2013. Tiesimme, että tämä maa(ilma) on täynnä runoilijoita ja tavoitteenamme oli saada helmet esiin pöytälaatikoista. Runojen julkaisukynnys Suomessa on kohtuuttoman korkea. Kanttarelli Publishing halusi madaltaa tämän kynnyksen ja rohkaista ihmisiä kirjoittamaan.  

 

Levitimme tietoa projektista sosiaalisen median kautta ja reilussa 6 viikossa meilllä oli noin 450 runoa Suomesta, Ruotsista, Kreikasta, Espanjasta, Italiasta, Kanadasta ja Intiasta. 

 

Tämä kirja on ainutlaatuinen kultturi-ihme. Suurin osa 172 kirjoittajasta on esikoisrunoilijoita. 

Tyylisuuntia on yhtä monta kuin on runoilijoita. Mikä rikkaus! Jokaisella on oma persoonallinen tapansa ilmaista itseään. Jätimme tilaa myös lukijan omille runoille. Sillä kenessä tahansa saattaa asustella runoileva sielu. 

27,00 €


Suupaloja Kuoleman ja Elämän kattauksesta

 

 

Kirja on kokoelma esseitä elämästä, onnesta, rakkaudesta, pelosta, kuolemasta. Niistä pärskeistä, joista tietoinen elämään sukeltaminen synnyttää.

 

Kipeitä tarinoita, iloisia kohtaamisia, pohdiskelevia tuokioita, elämästä maaseudun rauhassa ja maailman metropoleissa. 


Taustalla eläminen kuin viimeistä päivää, kuoleman jo kolkutellessa porstuassa.

 

 


15,00 €


Strangers' Universe: Dusk to Dawn

 

Dusk to Dawn is collection of three stories, in chronological order, from the Strangers' Universe: End of an Era, Dawn to Dawn and Just Another Scout. End of an Era tells a story of a vast battle long ago, Dawn to Dawn follows a miner named Nick during a single day and night when everything changes and Just Another Scout tells about Alex who is on a scout mission five years after the Revelation.

12,50 €


Poron viimeinen matka on liian pitkä

 

On maaliskuu 2011. Keski-ikäinen Saana katsoo uutisia Japanin Sendaihin iskeneestä tsunamista. Katastrofi pakottaa hänet muistelemaan lapsuuttaan ja nuoruuttaan lähetystyöntekijöiden lapsena Japanissa sekä rakkauttaan muutama vuosi aikaisemmin kuolleeseen koulukaveriinsa Pelleen. Ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen paluu Suomeen tuntui kuin olisi tullut vieraaseen maahan. 

 

Tarinassa kuvataan koskettavalla tavalla kasvamisen kipuja, kolmannen kulttuurin lapsen juurettomuutta, elämäntarkoituksen etsintää uskonnollisuuden ja rakkaudenkaipuun sekamelskassa, mutta myös lämpöistä sisäoppilaitoksen yhteisöllisyyttä. Ja kaiken taustalla viiltävä kysymys: onko tarinani kertomisen arvoinen?


26,00 €


Tantra - Läsnäolon ja hyväksynnän kautta muutokseen

 

 

Tämä teos on ensimmäinen suomalainen kirja tantrasta. Se on loistava ja  käytännönläheinen opas sinulle, joka haluat oppia tantrisesta ajatusmaailmasta. Mutta ennen kaikkea käsissäsi on mahdollisuus tutustua omaan itseesi,  löytää yhteys minuuteesi ja toisiin ihmisiin, mahdollisuus elää syvästi itsesi näköistä elämää. Kirja sisältää runsaasti niin yksin kuin parin kanssa tehtäviä harjoituksia. 

 

 

 

“Shanti Limnell tuo laaja-alaisesti esille tantran syvän ja elämää kattavan laadun, hän avaa tantran sielua

monipuolisesti tarkastellen.”

 

- Heidi Valasti, vaativan erityistason psykoterapeutti, hahmoterapeutti, auktorisoitu kliininen seksologi, pariterapeutti

18,00 €


Krooninen kipu ja seksuaalisuus


Kirja on käytännönläheinen opas kroonisista kivuista kärsiville sekä heidän kumppaneilleen. Seksuaalisuus on elämän suola. Krooninen kipu haavoittaa usein syvästi ja tuo kärsimystä elämään. Hyvä seksuaalielämä voi parhaimmillaan olla hoitavaa ja jopa hyvä kipulääke. 

Kirja on toteutettu yhteistyössä Suomen Kipu ry:n kanssa lähettämällä kyselylomake yhdistyksen 1500 jäsenelle. 


Kirjan kirjoittajat:

Anumari Väistö on lääketieteen lisensiaatti ja Väestöliiton seksuaalineuvojakoulutuksessa. Hän on kipukroonikon kumppani.

Jani Karlsson on psykologi ja Suomen Kipu ry:n aluevastaava. Hän on kipukroonikko. 

 

Kirja kuuluu Kanttarelli Publishingin “Tiedosta nyt” -asiakirjasarjaan.

  

10,00 €

Scorpionsista puheen ollen...


Scorpions nousi tuntemattomuudesta rock and rollin eliittiin Hannoverissa, Itä-Saksassa 1970- ja 80-lukujen taitteessa. Voi sanoa, että mahdollisuudet tuohon ihmeeseen olivat pienemmät, kuin Arcanguesin voitto Breeder’s Cup Classic -hevoskilpailussa. 

Herman Rarebell, joka tunnetaan myös lempinimellä ”Ze German”, oli osa tuota kaikkea. Hän oli enemmän kuin rumpali. Hermanin mielikuvituksellisen ja inspiroivan sävellystyön siivittämänä bändi nousi kuuluisuuteen, vaikka niin kutsutut ”asiantuntijat” pitivät koko hommaa aluksi pelkkänä vitsinä.

Dieter Dierks, Scorpionsin pitkäaikainen tuottaja, on todennut seuraavaa: 

“Herman oli keskeinen osa sitä kehitystä, josta muodostui lopulta Scorpionsin tavaramerkki-soundi. Musiikki alkaa rumpalista. Se on asia, jota monet eivät ymmärrä. Kun kuitenkin miettii bändin menestystä, tai ennemminkin sen puutetta, ennen Herman ”Ze Germanin” liittymistä bändiin ja toisaalta hänen siitä lähdettyään, voi päätellä, miten keskeinen hänen roolinsa todella oli.”

Tämä kirja on kuitenkin paljon enemmän kuin itseään korostavan miehen elämäntarina – kyse on jostain aivan muusta. Kirja ei ole pelkkä täydellinen ja tarkka historiikki maailman ja ehkä aikansa parhaasta yhtyeestä, sillä tuo historiikki on mestarillisesti kiedottu viihdyttävään nokkeluuteen, hullutteluun ja ajattomaan viisauteen tavalla, jollaista ei ole koskaan aiemmin yhdenkään kirjan sivuilla nähty. Kirjaa pitävät mestariteoksena ainakin ne, jotka nauttivat kieli poskella kirjoitetusta ironiasta ja satiirista, puhumattakaan loistavasta tarinankerronnasta. Tämä kirja nostaa alan kirjallisuuden tasoa huomattavasti aiempaa korkeammalle. Kirja on täynnä Hermanin kuvailemia anekdootteja ja tarinoita, jotka johtivat yhtyeen ”rock and rollin Olympos-vuorelle”. Kirjoittajakumppani Michael Krikorian tekee osuutensa lisäten tarinoihin enemmän värisävyjä kuin mistään väripaletista löytyy. Yhdessä he kattavat pöydän ja tarjoilevat sarkasmin ja muistojen buffet-aterian, joka kelpaisi jopa kuninkaalle! (Tarkemmin sanottuna Monacon kuninkaalle.) Ei ole mitään niin pyhää, että se säästyisi tämän mestarillisen sanasepon harppuunalta. Vitsit, vihjailut ja loputtomat sanaleikit sekä viihdyttävät että irvailevat uskomattoman bändin lisäksi kokonaiselle sukupolvelle. Ateriasta, jonka jokainen sivu on täynnä syntisen herkullista avoimuutta ja rehellisyyttä, jää lukijalle syyllinen olo, muttei yhtään kaloria kannettavaksi – ja ruokahalu sen kuin kasvaa!

28,00 €


Tapani Tulla: Polku

 

Sydän valehtelee harvoin,

on silloinkin vain rehellinen.

 

Se opastaa sinut kohti sitä,

mitä todella rakastat,

eikä johdata sinua harhaan.


Anna sydämesi routia rakkaudesta,

kirjoittaa tunteet sanoiksi,


poluksi,


joka ei pyydä mitään,

mutta vie kysymättä jalat altasi.”


Tapani Tulla 

 

Facebook-ilmiöksi nousseen runoilijan Runoja Rakkauden Ripulista - sivuilla on jo lähes 15 000 tykkääjää. Eikä ihme! Tapani Tullan runot tulee kohti, osuu, kihelmöi iholla ja uppoaa sydämeen saakka. 


 

“Polku” on hänen toinen runokokoelmansa. 

13,00 €

Perheloma el Caminolla

El Camino eli Santiago de Compostelan pyhiinvaellusmatka. 810 kilometriä teitä ja polkuja. Matkaan lähtee sokea isä opaskoiransa kanssa, juuri kolme ja neljä vuotta täyttäneet lapset sekä äiti, joka työntää jälkikasvua kärryissä. Kyseessä ei siis ole tyypillinen pyhiinvaellusmatka.

 

Yhteiseen seikkailuun perheen vie rakkaus kävelyyn. Yli kuusiviikkoisen vaelluksen aikana päiväkirjan sivuille tallentuu perhevaelluksen arki vastoinkäymisine ja saavutuksineen. Vuoroilloin vanhemmat kirjaavat päivän tapahtumat talteen ja näistä merkinnöistä muodostuu erilainen kertomus matkasta, jonka taittaa kymmenet tuhannet ihmiset vuosittain.

 

Asettaako sokeus ylitsepääsemättömiä esteitä matkan varrelle? Pystyykö Uuno-koira opastamaan tarvittavat päivämatkat? Jaksavatko lapset istua kärryissään päivästä toiseen? Kykeneekö äiti pyörittämään arkea alati muuttuvissa olosuhteissa?

 

Lähtiessä he eivät tienneet, olisiko kokoonpanolla ylipäätään mahdollista päästä määränpäähän.  Halusta ja sisusta se ei ainakaan jäisi kiinni.

0,00 €