KanttarelliPublishing

Kanttarelli

Kanttarelli Tmi On eriyttänyt kustannustoimintansa KanttarelliPublishinging alle. Kustannusjohtajana toimii Jani Karlsson

 

Keskitymme julkaisemaan Scifiä, henkilökohtaisen kasvuun, inspiraatioon, innovaatioon ja kestävään kehitykseen liittyviä kirjoja. Uskomme, että positiivisen ajattelun levittäminen on voimakas väline ihmiselle ja jopa ihmiskunnalle.

 

Kanttarelli Inc has diversified it's publishing activities under KanttarelliPublishing. Jani Karlsson has been nominated as Head of publishing

 

 

KanttarelliPublishing focuses on books about personal growth, inspiration, innovation and sustainable living and SciFi. We believe that spreading positive message is a powerful tool to help individuals and ultimately humankind.

Write a comment

Comments: 0